Preview Mode Links will not work in preview mode

Mälarö Mötesplats - med Mälarögästen

Oct 26, 2021

Det lekfulla och det kreativa. Sökandet, skrattet, men också de svåra och tunga. Allt bor i veckans Mälarögäst som också menar att allt kan berättas och visas. Det är det som gör oss mänskliga, det är det som gör oss vackra. 
Möt Magnus Ehntorp, präst i Ekerö pastorat och mycket mer...


Oct 19, 2021

En känd radioröst som lockat många kända musikanter till radiostudion på Ekerö. Och musiken har varit och är fortsatt viktig och central i hans liv. Både eget musicerande och andras. 
Det finns också ett lugn och en trygghet i honom, vilket varit till nytta i hans arbetsliv som bland annat larmoperatör. 
Möt...


Oct 12, 2021

Det började tidigt. Redan när hon var 6 år fick hon en fiol i handen. Det gick inte lätt från början, men support från föräldrar och lärare tog henne vidare. Vidare till mer musikstudier och via sin dåvarande man även till Sverige... Här har hon musicerat professionellt i princip sedan dag 1. Bland annat...


Oct 5, 2021

Det började i en modern ABC-förort söder om stan. Kompisar som började spela musik, bland andra Stefan Sundström. Beatles som höjde intresset ytterligare. Och Jimi Hendrix. Gitarren, sången och musikglädjen. Sen kom andra frestelser av det sämre där 12 steg blev vägen ut och vidare i livet och in i...