Preview Mode Links will not work in preview mode

Mälarö Mötesplats - med Mälarögästen

Dec 17, 2020

Hon kände tidigt ansvar för gården hon växte upp på. Hon hjälpte till, lärde sig mjölka och köra traktor. Hon ville göra skillnad och göra något som behövs. Vara en hjälte. Den ekologiska tanken kom lika självklart, ett sätt att arbeta som även gett uppdrag internationellt. 
Veckans Mälarögäst är...


Dec 8, 2020

Att få uppleva kärlek. Så mycket som möjligt. Det är det som driver dagens Mälarögäst. Passionen för musik och lyrik som tidigt och i musiken formulerade han sig själv.
Kreativiteten från musikskapandet tog han med sig när han startade företaget Orto Novo 1979. När han nu trappat ner arbetet på företaget...


Dec 1, 2020

Musikdrömmen var tydlig redan i unga år. Genom gospelsång och musikstudier hamnade hon i den professionella musikvärlden genom stark vilja och goda kontakter. Att alla är viktiga och att alla kommer med någonting, har blivit ett slags motto som hon för vidare i musiken och kanske även i yogan.
Veckans...


Nov 24, 2020

På mopeden hittade han tron. Tron på något större, på något mer. En tro som fört honom genom livet och som varit ett stöd. Inte minst efter smällen som förändrade livet. 
Möt författaren, föreläsaren och inspiratören Kent Revedal.


Nov 19, 2020

Musiken, sången och rytmen. Drömmen om kultur skapades tidigt och ledde honom längst fram på scenen. Både som sångare, programledare och tidigare kulturchef i Ekerö kommun.
Dagens Mälarögäst är Lennart Lundblad.