Preview Mode Links will not work in preview mode

Mälarö Mötesplats - med Mälarögästen

Sep 14, 2021

Vi fortsätter prata kyrkoval inför valdagen på söndag och mitt i den pågående förtidsröstningen.
Idag möter vi den tredje och sista av våra lokala nomineringsgrupper i Färingsö församling, Kyrkans väl, idag representerad av Lars-Erik "Eje" Olsson. 


Sep 8, 2021

Vi fortsätter ladda upp inför kyrkovalet den 19 september där förtidsröstningen i Stenhamra församlingsgård redan är igång. 
Idag träffar vi ytterligare en av våra nomineringsgrupper i Färingsö församling, nämligen Socialdemokraterna och Inger Andersen. 


Sep 1, 2021

Vi inleder höstterminen med tre program med fokus på kyrkovalet. Hur går det till rent praktiskt och vad röstar vi på? I varje program pratar vi med en av de nomineringsgrupper du kan rösta på lokalt.
I detta första program ringer vi upp Beatrice Timgren från Sverigedemokraterna. Medverkar gör också Ulric...


Jun 15, 2021

Kollektivet är viktigt för dagens Mälarögäst. Att mötas, dela en gemenskap och en gemensam grund. 
I Mörrum i Blekinge växte han upp, känt för laxfiske i Mörrumsån. 
Där sysslade man antingen med idrott eller var med i kyrkans verksamheter. Idrott lockade inte, så i kyrkan hamnade han och där blev han...


Jun 9, 2021

Kärleken till sport fanns med från början. En idyllisk uppväxt i Skå med närhet till fotbollsplan och idrottshall. Pappa som spelade hockey i Hammarby, något han själv kom att göra som lovande junior. Sen blev säljjobb av olika slag, inte helt olikt sportvärlden. Och när det blev dags att skaffa familj kom...